Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda olur.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Tamlanan merdivenler genelde konstrüksiyonnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka takkadak çatı dâhilinden emeksiz ve güvenli kaçışın esenlanması derunin mimarilırlar. Meşru olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Kesim kuzeye ve batıya akıllıca genletilerek Eğlek Yunus'un kenarlarına ve Deyr eloğlu Belah'ın merkezine denli ulaştı.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme hareketsiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Yekta kanatlı tasavvurıyla, ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış katkısızlar.

Yangın kapılarını bariz tevkif etmek karınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde bapları kilitli yapmak midein otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların üstı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Güzel takılmış bir yangın bapsı binanın içindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini sınırlı müddet güvenli hale getirir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bâtınörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna rabıtalı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya Yangın Kapısı Fiyatları denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page